Rakas päiväkirja

Parasta on aina aloittaa ihan uusi päiväkirja. Oon kirjoittanut päiväkirjaa 7-vuotiaasta asti. Se on peili. Ensimmäisellä sivulla oon yleensä melko ”vieraskorea”. Ja toki kerron aina mistä päiväkirja on hankittu ja jotain yleistä. Ja sitten alkaa oikeat kuulumiset. Päätin, että kirjoitan tätä blogia nyt suomeksi. Google Translater auttaa muakin monessa, joten se voi auttaa myös sinua, joka haluat näitä mun juttuja lukea omalla kielelläsi <3

On omanlaisensa juttu tehdä musiikkia. Yleisö näkee pienen jäävuoren huipun silloin kun julkaisu tulee, mutta sitä ennen on valtava työmäärä. En osaa olla tekemättä musiikkia. Se on ihanaa ja kamalaa. Tämä toisen albumin julkaisu tuntuu helpommalta kuin ensimmäisen. Viivyttelin sitä ensimmäistä albumia todella pitkään. 

Tulevan levyn kappaleet on myös olleet olemassa jo hyvän aikaa sävellyksinä. Nyt niihin on työstetty sovituksia ja tuotantoa yli vuoden ajan. Dennis Millner on loihtinut intuitiivisesti jos jonkinmoista äänimaisemaa. Tarkoitus on viedä teidät albumia kuunnellessa ”ääniretkelle”. Kandee varata esim. junamatka ja hyvät luurit. Ja toki hyvät eväät! 

Vielä toki levy ei ole valmis… Mutta sitä odotellessa voin suositella kuuntelemaan tässä syksyllä ´22 ilmestyneitä upeita taidepop-albumikokonaisuuksia kuten Stinako ”Ghostina” ja Heta Narkaus ”Liian ohutta ilmaa”. 

Vuodenaikojen vaihtelu tekee ihmiselle hyvää. En pelkää pimeää! Älä sinäkään.

Mainiota marraskuuta <3 Haydé